D’espectadors a cocreadors

IMG_2754
Usuaris o actors? Clients o participants? Espectadors o cocreadors?

Us proposem que esborreu la primera part de les tres dicotomies i us quedeu amb la segona. La cultura és, per a nosaltres, quotidiana, imprescindible i un dret social. Per això, treballem amb l’objectiu de fomentar un tipus d’experiències basades en aquesta premissa, en un concepte de la cultura que, cada cop, en el context de canvi constant en què vivim, es reclama més.

La cultura, per a nosaltres, és emoció, és vivència febril, és viatge a altres mons, empatia, sentiment a flor de pell, formació que ens permet conèixe’ns i conèixer els altres. I ens permet viure saludablement. I això només s’aconsegueix de manera real quan som actors, participants i cocreadors.

No ens agrada la cultura que es valora amb les xifres; ens agrada la que es valora amb el nombre de batecs per segon. No ens agrada la cultura que ens alliçona i posa distàncies intel·lectuals; ens agrada la que fa moure el nostre cos. No ens agrada la cultura que imposa estatus socials; ens agrada la cultura coresponsable i que es modifica amb l’empoderament col·lectiu, al món presencial i al món virtual.

La nostra filosofia és aquesta. Vivim una època d’oportunitats i hem d’aprofitar-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s